Garantie / Problems

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [e-mailadres van de webwinkel]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Uitgesloten van garantie zijn:


Verlichting - zelf installatie wanneer een installateur vereist is of zelf repareren binnen de garantie-termijn.
Elektrische apparaten die indien voorgeschreven niet door een erkend installateur zijn aangesloten.
Opblaasartikelen, Schroefdraadomgeving van producten zoals pompen waarbij een koppeling wordt ingeschroefd.
Tuinsproeiers die via een natuurlijke bron, sloot of vijver van water worden voorzien.

De garantie vervalt tevens:

  • Bij aantoonbare slijtage. Na ombouw van uw toestel met - niet door de fabrikant geleverde - elementen.
  • Bij aanpassingen van onderdelen, in het bijzonder: bij het gebruik van zelfgemaakte (verleng)kabels.
  • Indien uw toestel werd opengemaakt door u of derden. Uw toestel mag alleen opgemaakt worden door de fabrikant of importeur.
  • Indien uw toestel werd gebruikt voor andere doelen dan voorgeschreven.


Klantenservice
e-Mail: info@technojet.com

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@technojet.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie